VINST

Gårdagen spenderades i en buss ner till linköping för att krossa OPAL. Krossa gjorde vi inte, men vi vann, och det känns så jävla skönt, nu är vi på gång! Jag hoppas bara att kämparglöden som vi alla har hänger i sig resten av säsongen!
Så idag har jag rätt ont, mest i mitt knä, och lite i foten, hm tänkte vara duktigt att gymma efter skolan, men det skulle ju vara ganska skönt med en vilodag. Kanske komma ikapp lite plugg? Vi får se hur kvällen slutar.

Annars då, jo jag sitter här i skolan och väntar på att jag ska börja. Börjara om 20 min, har suttit här i 40 min redan, jävla tåg, hatar pendla. FY! Men bara några få månader kvar, så ska försöka stå ut. hehe.

Nehe har inge mer att säga, förutom HEJDÅ!

well well, back to school.

Ligger här och njuter av min sista halvtimme på mitt sista jullov. Imorron börjar jag min sista termin på JohnBauer. DET ÄR SJUKT. Tiden har gått så fort att jag inte ens hänger med, känns som jag nyss började i sexan på sture. shit! Men min sista termin ska jag njuta så mycket som jag bara kan, ha sjukt kul på alla fester som kommer, och så klart studentkryssningen! Bal blir det inget för mig, inte det tjej liksom. Men ska nog gå och titta, alla är så fina. hehe.



Anyway, min fot var ju dålig och knät med... så jag bad till GUD att de skulle hålla under matchen idag. Vilket dom gjorde, tack tack tack. Men nu ligger jag här i soffan med olidlig smärta i mitt knä... men det är bara att bita ihop! Matchen då hur gick det, jo det var den bästa match vi någonsin spelat denna säsong och idag var vi två man kort, två man vi skulle ha behövt, det var en grym match och olidligt jämn. 30 sek kvar vi ligger under med ett mål, jag får ta sista skottet och bolljäveln sitter i stolpe ut. FÖRBANNAT! Hade varit så skönt att sätta dit Lindesberg! MenMen jag får vara nöjd, prickade in 7 mål!

Nehe lite sex and the city på det här sen go too sleep.
Tjingeling!

Flitig tjej

Idag har jag varit riktigt duktig, sov länge, käka, gymma, handlade lite, lagade mat, städade rummet och nu ska jag plugga lite, så jag har gjort klart lite grejer och slippa stressa när skolan drar igång igen.... (nästa vecka).
Imorron är det träning på morgonen, vi får väll se hur det går, då jag stukade min fot igen i tisdags på exakts samma ställe som innan, men nu är det bra. Min fot är skum. Så har iallafall köpt ett fotskydd så jag hoppas det ger lite stabilitet, vill verkligen spela på söndag!
Hatar att vara skadad, knät förra året (och det är fortfarande inte bra)! Och nu foten, USCH! Det är inte rättvist säger jag bara...

Så ja så ligger det till för tillfället, håll tummarna för mig att jag kan då spela lite imorron på träningen och att jag verkligen får/kan spela på söndag! Men som sagt ska jag plugga, hoppas jag kan sätta igång bara, helt slut efter städningen.

Ojoj vad det babblas måste runda av, HEJSVEJS!



Söt bild på saknad katt

2012

Då har det varit jul och nyår!
Min jul blev riktigt bra, dagen började med julfirande hos mamma, och slutade med julfirande med pappa på kvällen, juldagen blevdet med mormor o morfar och kusinerna :) och avslutades med fäääst!
Nyår spenderades i enköping hos fia och gustav! GRYM mat och trevligt folk, sköt sjukt mycket raketer, det var mys! Nu är det iallafall 2012, ny tag som alla säger, jag kan säga att jag ska verkligen göra så gott jag kan för att detta å ska bli bra, jag ska bli bättre på att ta tag i mig själv! och förresten detta år är mitt år, jag menar hallå jag tar student i ÅR! SJUKT!
Om en vecka gåt vi tillbaka till verkligheten, men innan det är dags så ska det fixas lite, jag hoppas att jag kan träna och spela match,(med tanke på min fot).... ajaj, och SOVA!
pussen

RSS 2.0